Hurra för Moder Jord! Vi älskar dig!

Idag passar vi på att gratulerar alla fantastiska, fina mammor!
Hoppas ni får en härlig dag.  Vi vill också passa på att hylla den största och viktigaste mamman av dem alla – Moder Jord!

Vi är dig evigt tacksamma för luften vi andas, djuren, naturen, ja livet helt enkelt. Vi vet att du har det tufft nu och inte mår så bra. Därför känns det skönt att veta att vi på Skövde Energi hjälper till att minska utsläppen av koldioxid på jorden. I våra kraftvärmeverk blir hushållsavfall och flis till värme och el  på ett klimatsmart sätt. Du som är kund hos oss hjälper på så vis till att skapa en grön framtid. Hurra för dig och hurra för Moder Jord!

I Love My Mother

Idag passar vi på att gratulerar alla fantastiska, fina mammor!
Hoppas ni får en härlig dag.  Vi vill också passa på att hylla den största och viktigaste mamman av dem alla – Moder Jord!

Vi är dig evigt tacksamma för luften vi andas, djuren, naturen, ja livet helt enkelt. Vi vet att du har det tufft nu och inte mår så bra. Därför känns det skönt att veta att vi på Skövde Energi hjälper till att minska utsläppen av koldioxid på jorden. I våra kraftvärmeverk blir hushållsavfall och flis till värme och el  på ett klimatsmart sätt. Du som är kund hos oss hjälper på så vis till att skapa en grön framtid. Hurra för dig och hurra för Moder Jord!