Fel på ett antal elnätsfakturor/Wrong invoice

Tyvärr har vissa av våra elnätskunder fått fel belopp på den senaste fakturan. Detta beror på ett systemfel som gjort att det blivit dubbla avläsningar.

Om du har två rader med samma förbrukning och två rader med samma energiskatt på din faktura så är den felaktig. Detta kommer att justeras hos oss och vi kommer skicka ut en ny faktura med rätt belopp till de som omfattas. Du som kund behöver inte höra av dig till oss, utan ny faktura kommer inom kort.

Vi beklagar felet och hoppas det inte medför allt för mycket besvär för dig som kund.

In English

Unfortunately we have experienced a system failure. This caused that the values for your electricity consumption was registered twice. The amount on the invoice dated 19-05-03 is wrong and you should throw it away.

You will get a new and correct invoice in a couple of days. This is the invoice you should pay.

We apologize for this mishap and hope that it hasn’t caused too much inconvenience for you!