Earth Hour 2019

Earth lights shining into space

Varje år anordnas Earth Hour över hela världen för att uppmana alla politiker att ta krafttag för klimatet och global rättvisa. I Skövde genomför kommunen klimatvänliga aktiviteter under hela veckan som leder fram till lördagen då man släcker ner. Att vara med och bidra och driva utvecklingen framåt mot ett hållbart samhälle är en av våra största drivkrafter på Skövde Energi och varje möjlighet till ökat fokus på klimatfrågan välkomnar vi varmt!

I år infaller Earth Hour den 30 mars. Var med och uppmana makthavarna att ta krafttag för klimatet du också i världens största miljömanifestation!

Varför ska jag släcka?

Genom att du och miljontals andra i Sverige deltar i Earth Hour skickar vi också en viktig signal till politikerna, både här och runt om i världen, om att vi vill se krafttag för klimatet och global rättvisa. Tillsammans gör vi det möjligt!

Detta händer i Skövde 2019

Skövde kommun vill vi uppmärksamma klimatet extra mycket i samband med Earth Hour. Det är därför ordnas massor av aktiviteter för alla åldrar under hela Earth Hour-veckan (vecka 13). Du kan ladda ner programmet som pdf här.