Jobba hos oss! Vi söker en ekonomiassistent till Skövde Energi

Inom Skövde Energi jobbar vi ständigt mot att vara lyhörda, kunniga och trovärdiga, genom det skapar vi trygghet att utvecklas, för medarbetare, bolaget och kommunen. Vår vision är att vi ska vara motorn för den cirkulära samhällsutvecklingen i Skövde och skapa en grön framtid.

Nu söker vi dig som är en driven och flexibel ekonomiassistent som ska stötta vår ekonomichef och ekonom.  I denna roll rapporterar du till ekonomichefen och den innehåller ett brett spektrum av verksamhetens ekonomifrågor.

Från den första januari 2019 är Skövde Värmeverk och SkövdeNät ett gemensamt bolag Skövde Energi AB. Vi producerar och distribuerar miljövänlig el och fjärrvärme i Skövde kommun. Tillsammans, som ett bolag, är vi ännu bättre på att leverera trygga och långsiktigt hållbara energilösningar.

Vill du vara med oss och arbeta för en grön framtid?
Läs då mer om tjänsten och ansök här!