Earth Hour 2018

Lördag den 24 mars tar hela världen ställning för planeten  – delta i världens största miljömanifestation du också!

Lördag den 24 mars klockan 20.30-21.30 (lokal tid) tar världen ställning för planeten under WWF Earth Hour som är världens största miljömanifestation. Genom att du och miljontals andra i Sverige deltar i Earth Hour skickar vi också en viktig signal till politikerna, både i Skövde och runt om i världen, om att vi vill se krafttag för klimatet och global rättvisa.

Varför inte passa på att laga en klimatsmart middag och bjuda in till candle light dinner med några vänner? Eller baka årets Earth Hour-bakelse: Coconut Black Bean Brownie, skapad av mästerkocken Jennie Walldén.

Du hittar både recept och mer information här.

Vad händer i Skövde?
Skövde kommun har aktiviteter hela veckan med start på måndag, du hittar programmet här.